Over mij

Voetreflextherapeut Lucia KiffersMijn naam is Lucia Kiffers. Ik ben getrouwd en wij hebben twee dochters.
Wij wonen in Zwolle-Zuid waar ik sinds januari 2014 een praktijk aan huis heb.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in gezondheid en vooral wat je zelf kunt doen om gezond te zijn en te blijven. Na een aantal positieve ervaringen van mij zelf en mijn naasten op natuurgeneeskundig gebied ben ik in 2010 begonnen met de opleiding voor VoetreflexPlus bij Total Health.

Was ik aanvankelijk uit belangstelling begonnen, tijdens de opleiding raakte ik steeds meer onder de indruk van het effect van VoetreflexPlus op lichaam en geest en groeide het besef ik dat ik hier op professioneel niveau iets mee wilde gaan doen.
Niet alleen heb ik zelf keer op keer ervaren dat VoetreflexPlus ontspant en je energieker en fitter laat voelen - uiteraard ondergaan studenten zelf alle behandelingen - maar ook bij de mensen om mij heen die ik tijdens de opleiding heb behandeld bleek VoetreflexPlus klachten te doen verbeteren of helemaal verdwijnen.

De natuurgeneeskundige visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en lichamelijke klachten dus vaak (mede) een psychische oorzaak hebben onderschrijf ik van harte en het bijzondere van VoetreflexPlus is dat deze therapie ook (onbewust) op emoties werkt.

Nog ben ik soms verbaasd over de impact van een behandeling.
Ik vind het geweldig om nu in mijn eigen praktijk mensen op deze, eigenlijk eenvoudige, manier te kunnen helpen gezond(er) te worden en beter in hun vel te zitten.
Persoonlijke aandacht en oprechte belangstelling vind ik belangrijk.

Ik heet u graag welkom in mijn VoetreflexPlus praktijk Natuurlijk Gezond in Zwolle Zuid.